En iyi Animasyon Filmleri

Görselleri ile etkileyici, konuları ile ruhumuzu okşayan ve işin sonunda genellikle vermek istediği mesajı seyirciye geçiren filmlerdir animasyon filmler. En iyi animasyon filmler ise x2 etki ile izleyiciye müthiş keyif yaşatmaktadır. En iyi animasyon filmleri:

  • Yukarı Bak (Up) 

Çok sevdiği biricik eşini kaybeden Carl Fredricksen’in hüzünlü ama bir o kadar da şeker hayatını konu almakta. Carl, eşini kaybettikten sonra yapmak istediği hayalini gerçekleştirir ve bu serüveninde yanına afacan, tatlış Russel da eşlik edecektir. Peki bu hayal nedir?

Yayın yılı:2009 Imdb:8.3

  • Ratatuy (Ratatouille)

Bir restoran, bir aşçı ve bir fare ne muhteşem üçlü değil mi? diye sorgulayıp hassasiyetleri zirve yaptırırken bir bakmışız sevimli bir dostluk, güzel bir anlaşma, lezzetli görseller ve komedinin içinde yani Ratatuy filminde bulmuşuz kendimizi.

Yayın yılı:2007 Imdb:8.1

  • Denizin Şarkısı (Song of the Sea)

Ben, babası ve kız kardeşiyle birlikte İrlanda’da deniz kenarında minik bir evde yaşam sürmektedir. Ancak Ben, kardeşinin doğumu esnasında hayatını kaybeden annesinin ölümünden kız kardeşi Saoirse’i suçlamaktadır. Saoirse ise esrarengiz güçleri olan bir çocuktur. Özellikle müzikalite anlamında etkili filmde, şahane görseller ve naif hava izleyiciyi büyüsüne kaptırmaktadır.

Yayın yılı:2014 Imdb:8.0

  • Coco 

Film konu itibari ile ilgi çekici bir o kadar da farklıdır. Miguel Rivera, on iki yaşında bir çocuktur. Bir Meksikalıdır ve doğal olarak müzikal anlamda yeteneği vardır. Bir gün bir mucize olur kendisini ‘ölüler ülkesinde’ bulacaktır. Meksika’daki ‘ölüler günü’ne ithaf edildiği belirtilmektedir.

Yayın yılı:2017 Imdb:8.4

  • Moana 

Film , Antik çağ Güney Pasifiklerde yaşayan güzeller güzeli kıvır kıvır saçlı Moana’nın hikayesini konu almakta. Aslında denizci olan Moana’nın ailesi, Maiu adındaki tanrının laneti neticesinde denize yaklaşmamaktadır. Deli dolu Moana ise bu durumdan rahatsız olacak bir çılgınlıkla okyanuslara açılacaktır.

Yayın yılı:2017 Imdb:7.6

  • Legend of the Guardians (Baykuş Krallığı Efsanesi)

Soren isimli minik baykuş babasının anlattığı ‘Ga’hoole’ Muhafızları Baykuşları’ hikayelerinden çok etkilenmiştir. Kötü olan Aggie baykuşlarının arasına katılan abisini ve küçük kardeşini onlardan kurtarması lazımdır ve efsanevi ‘Ga’hoole’ Muhafız baykuşları’ ile karşılaşmak şart olmuştur.

Yayın yılı:2010 Imdb:6.9

  • How to Train Your Dragon (Ejderhanı Nasıl Eğitirsin)

Bir Viking olup Viking adasında yaşayan Hıçkırık adındaki genç gelenekleri gereğince ejderhayı kontrolü altına alma sınavını başarmalıdır. ‘Dişsiz’ adını verdiği yaralı bulduğu ejderha ile bu sınavını verecek ve aralarında samimi dostluk başlayacaktır.

Yayın yılı:2010 ımdb:8.1

  • Örümcek Adam: Örümcek Evreninde (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

Brooklyn’li Miles Morales sıradan hayatı olan, ailesinin üzerinde geleceği parlak hayaller kurduğu ancak kendisinin pek oralı olmadığı bir gençtir. Bir gün kendisini ‘spider-man’ yapacak olan örümcek tarafından ısırılması ile macera başlar. Tabi bu ‘kahraman’ olma yolunda Peter Parker,  Spider-Ham, Spider-Gwen, Spider-Man Noir’dan bir dizi eğitim alacaktır.

Yayın yılı:2018 Imdb:8.4

  • Yürüyen Şato (Hauru no ugoku shiro)

Efsane anime ustası Hayao Miyazaki imzalı filmdir. Şapka dükkanında çalışan, sıradan yaşamlı Sophie’nin hayatı, huysuz, kötü niyetli ve de çirkin büyücü Howl ile karşılaşınca değişecektir. Kötü büyücü Howl, Sophie, Calcifer… macera ve çokça gökyüzü, rüzgâr, havada bir şato (!) bizleri beklemektedir.

Yayın yılı:2004 Imdb:8.2

  • İnanılmaz Aile (The Incredibles)

‘Emekli kahraman’ Bob Parr oldukça hareketli iş hayatından sonra sıradan bir düzen kurmak ister. Ancak planlarını dünyaya saldırıp insanlığı tehdit eden saldırı değiştirecektir. Eğlenceli ve bol bol hareket dolu film büyük küçük her yaşa hitap etmektedir.

Yayın yılı:2005 Imdb:8.0

takipçi satın al